Merken
 1. (38)
Haartype
 1. (12)
 2. (1)
 3. (12)
 4. (10)
 5. (18)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (4)
 11. (5)
 12. (3)
Levertijd
 1. (38)
Stoffen
 1. (7)
 2. (2)
 3. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Shampoo

(38 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Shampoo (38 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Shampoo

Tigi is een merk die gespecialiseerd is in gedurfde haarproducten. Het assortiment ervan is erg breed, onderverdeeld in verschillende lijnen. Ook in shampoo´s heeft TIGI een ruime keuze. Het merk is erg innovatief geïnspireerd op de laatste modetrens.

TIGI Shampoo voor ieder haartype

Een shampoo die onzuiverheden verwijdert en een fris gevoel geeft, is de TIGI Bed Head Recharge Shampoo. De diepreinigende shampoo maakt het haar zacht en geeft het haar extra glans en energie. Het product is geschikt voor alle haartypes, en is vrij van siliconen.

Voor droog en beschadigd haar is de TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Shampoo ideaal. De shampoo hydrateert en maakt het haar zacht en glad,  dankzij de formule met acacia honing, tarwe-eiwit en vitamine E.  Het vochtgehalte in het haar wordt in balans op peil gehouden. Het product is ook geschikt voor gekleurd haar en is vrij van siliconen.

Als het haar gekleurd is, heeft het een speciale shampoo nodig. TIGI Bed Head Colour Goddess Shampoo is een shampoo geschikt voor gekleurd haar. De kleurvervaging wordt tegengegaan en het haar wordt beschermt tegen de schadelijke UV-stralen. Het product zorgt er ook voor dat het haar glanst en zacht wordt.

Ook voor mannen heeft TIGI een fijne shampoo. De TIGI B-For Men Wise Up Scalp Shampoo is een verzorgende shampoo die het haar heerlijk zacht laat aanvoelen. Ook wordt het haar optimaal verzorgt. Pluis wordt tegen gegaan en de hoofdhuid wordt gereinigd op een intensieve wijze.

TIGI Shampoo bestellen

Een goede reiniging voor uw haar is erg belangrijk. Geef het de juiste en optimale verzorging en bestel de TIGI Shampoo vandaag nog, dan heeft u het morgen al in huis. Kunt u geen keuze maken of misschien wilt u meer weten over TIGI? U kunt altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Wij staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].