Merken
 1. (35)
Haartype
 1. (3)
 2. (2)
 3. (11)
 4. (7)
 5. (8)
 6. (14)
 7. (1)
 8. (7)
Levertijd
 1. (35)
Stoffen
 1. (1)
 2. (2)
 3. (19)
 4. (4)
 5. (2)
Populair
 1. (2)
 2. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Styling

(35 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Styling (35 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Styling

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

TIGI staat bekend om haar super goede stylingproducten met een breed assortiment. Met de stylingproducten van TIGI is het dé manier om het haar in een perfecte look te stylen. Dankzij het brede assortiment heeft TIGI aanbod voor ieder haartype om het in model te krijgen. Zo is er dus voor ieder wel wat wils! De TIGI Bed Head lijn heeft het breedste aanbod aan stylingproducten en biedt dan ook voor meerdere haartypes een geschikt product aan. Hiernaast biedt de TIGI Catwalk Curlesque lijn met de Curls Rock Amplifier ook een stylingproduct aan. De TIGI Curls Rock Amplifier is geschikt voor haar met krullen, waarbij krullen en golven worden gedefinieerd en het haar een natuurlijke textuur krijgt.

Wilt u meer informatie over TIGI Styling? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.