Merken
 1. (36)
Haartype
 1. (3)
 2. (2)
 3. (11)
 4. (9)
 5. (8)
 6. (13)
 7. (1)
 8. (7)
Levertijd
 1. (35)
 2. (1)
Stoffen
 1. (1)
 2. (2)
 3. (18)
 4. (4)
 5. (2)
Populair
 1. (2)
 2. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Styling

(36 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Styling (36 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Styling

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

TIGI Styling voor ieder haartype

Om het haar stijl en zacht te krijgen is de de TIGI Bed Head Straighten Out een fijn product. Het beschermt het haar tegen vocht en pluis. De gladmakende crème zorgt voor controle in het haar en maakt het steil. Het product biedt 48 uur resultaat op een natuurlijke manier.

Voor mannen is de TIGI B-For Men Power Play Firm Finish Gel een classic gel met een stevige hold. De gel is makkelijk in gebruik en alcoholvrij. Het product laat geen schilfers achter en werkt herstellend. Ook wordt het haar beschermd tegen de UV stralen.

Een mousse die voor textuur zorgt en een maximale lift van de haarwortels is de TIGI Your Highness Boost Spray. De spray versterkt het haar en laat het dikker ogen. Ook de elasticiteit van het haar wordt vergroot.

Voor de blondines heeft TIGI de Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff.Het lichte product geeft het haar een mooie glans. Ook wordt het haar gehydrateerd en beschermd tegen de UV-stralen.

TIGI Styling bestellen

Kom goed gestyled de dag door en bestel de TIGI Styling producten. Geniet morgen al van een perfect gefixeerd kapsel en bestel TIGI vandaag nog. Is het lastig om de juiste keuze te maken? Of misschien heeft u een vraag over TIGI? Onze beautyspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].