Merken
 1. (10)
Haartype
 1. (3)
 2. (3)
 3. (5)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (4)
 7. (5)
 8. (1)
Levertijd
 1. (10)
Stoffen
 1. (3)
 2. (5)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Verzorging

(10 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Verzorging (10 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Verzorging

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

De verzorgingsproducten van TIGI zorgen voor een optimaal gezond resultaat. Hiernaast zorgt het er voor dat het haar meer gaat glanzen. De TIGI Bed Head lijn heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten en zijn dan ook voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo is er de TIGI Bed Head Superstar Blow-Dry Lotion die het drogen van het haar bevordert en beschermt. En ook is er bijvoorbeeld de TIGI Bed Head Control Freak Serum die ideaal is om kroes haar tegen te gaan en die voor een mooie glans en fixatie zorgt. De lijn TIGI S-Factor heeft ook een verzorgingsproduct, de TIGI S-Factor True Lasting Colour Hair Oil, waarbij de ultra pure micro glans en oliën zorgen voor een beschermende factor en een glanzend resultaat.

Wilt u meer informatie over TIGI Verzorging? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.