Merken
  1. (28)
Haartype
  1. (3)
  2. (13)
Levertijd
  1. (28)
  2. (1)
Borstel soort
  1. (1)
  2. (1)
Kleuren
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Toppik

(28 artikelen)
Bekijk alles
Toppik (28 artikelen)
Bekijk alles

Toppik is de oplossing voor haarverlies. De behandeling is binnen een paar seconden gedaan en heeft geen enkele bijwerking. Dit maakt Toppik tot een gezond cosmetisch product dat eenvoudig te gebruiken is. Dit product werkt in de behandeling zowel bij mannen als bij vrouwen.

De producten van Toppik maken gebruik van natuurlijke Keratine proteïnen die worden toegevoegd aan de binnenzijde van de haarschacht. Hierdoor wordt het haar zichtbaar dikker. De behandeling omvat enkele haarverzorgingsproducten die op elkaar afgestemd zijn en zodoende een haarverzorgingsysteem creëren. Toppik bevat een shampoo, een conditioner en fattener. Daarnaast heeft Toppik nog enkele haartools, zoals de Toppik Fiberholdspray, Toppik Spray Applicator en de Toppik Hairline Optimizer.

Toppik maakt gebruik van minuscule haarvezels die zich mengen met uw eigen haar, zonder dat dit zichtbaar is. Door middel van statische elektriciteit hechten de deeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven zitten. Het haar oogt direct voller, op een veel natuurlijkere manier dan ooit voorgesteld kon worden. De haarverzorgingsproducten van Toppik verzachten en verbeteren de conditie van het haar, wat een natuurlijke uitstraling geeft.

Met de haartools kan geheel naar eigen wens op eenvoudige wijze en met uiterste precisie Toppik aangebracht worden in het haar. De haartools zijn zuinig in gebruik, omdat deze vezels nog beter verspreiden en gelijk verdelen over het haar. Hierdoor gaat het haar er nog natuurlijker uitzien, terwijl er minder vezels gebruik worden om dat resultaat te bereiken.

Heeft u vragen over een Toppik product? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.