Merken
  1. (15)
Haartype
  1. (3)
  2. (6)
Levertijd
  1. (15)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Toppik Haarverzorging

(15 artikelen)
Bekijk alles
Toppik Haarverzorging (15 artikelen)
Bekijk alles

Toppik Haarverzorging bestaat uit een lijn die het haar dikker maakt na ieder gebruik tot wel 70%. De haarverzorging lijn bestaat uit drie producten die op elkaar afgestemd zijn. Er is een Toppik Shampoo, een Toppik Hair Care Conditioner en een Toppik Hair Care Hair Fattener. Het zijn cosmetische producten die het haar (tijdelijk) dikker maken.

De producten uit de Toppik Haarverzorging lijn bestaan allemaal uit Keratine proteïnen. Deze proteïnen zijn dezelfde organische proteïnen die het natuurlijke haar van nature heeft. Ze worden aan de binnenzijde van de haarschacht toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het haar zichtbaar dikker wordt tot wel 70%. Na ieder gebruik van de producten is al zichtbaar resultaat.

De Toppik Haarverzorging lijn heeft een Toppik Shampoo, Toppik Hair Care Conditioner en een Toppik Hair Care Fattener. De shampoo zorgt voor gezonder, dikker haar met minder doorkijk op de hoofdhuid. Daarna wordt de Toppik Hair Care Conditioner gebruikt, waarin een krachtige  concentratie van antioxidanten, vitaminen en Keratine proteïnen zit, maakt het haar dikker, voller en gezonder. De laatste stap is het gebruik van Toppik Hair Care Fattener die Keratine proteïnen en voedingsstoffen bevat zodat het haar zichtbaar voller en dikker wordt gemaakt.

Heeft u vragen over Toppik haarverzorging? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.