Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (6)
Levertijd
  1. (6)
Borstel soort
  1. (1)
  2. (1)
Kleuren
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Toppik Tools

(6 artikelen)
Bekijk alles
Toppik Tools (6 artikelen)
Bekijk alles

Toppik Tools bestaat uit een aantal hulpmiddelen die ervoor zorgen dat het haar in combinatie met Toppik Hair Building Fibers een natuurlijker effect krijgt. Toppik Tools bevat drie producten die samen te gebruiken zijn. Er is een Toppik Tools Spray Applicator, een Toppik Tools Hairline Optimizer en een Toppik Fiber Spray Fiberholdspray.

De Toppik Tools zijn bedoeld om het aanbrengen van de Toppik Hair Building Fibers gemakkelijker te maken. Zo is de Toppik Tools Spray Applicator een instrument dat geplaatst kan worden op het Toppik Hair Building Fibers flacon, zodat het gespoten kan worden in plaats van geschud. Hierdoor kan er nauwkeuriger gewerkt worden en komen de Toppik haarvezels op de juiste plek. Daarnaast is er de Toppik Tools Hairline Optimizer. Dit is een soort haarkam, waarmee overtollige Toppik haarvezels verwijderd kunnen worden en er een precieze haarlijn bereikt kan worden.  Als fixatie wordt er Toppik Fiber Spray Fiberholdspray gebruikt. Dit is een geavanceerde cosmetische kwaliteit hars die ervoor zorgt dat Toppik Hair Building Fibers beter hechten aan het natuurlijke haar, en dat het waterresistent wordt zodat de Toppik haarvezels de gehele dag blijven zitten.

Heeft u vragen over Toppik tools? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.