We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Trevor Sorbie conditioners

Trevor sorbie conditioners zorgen voor de finishing touch van de verzorging van uw haar. De conditioners bevatten UV filters die het haar beschermen tegen schadelijke straling van de zon. Ook zorgen ze voor een prachtige glans en laten ze gekleurd haar stralen. In combinatie met een Trevor Sorbie shampoo wordt het haar in topconditie gehouden!

Het assortiment van Johnbeerens.com

Het assortiment van Trevor Sorbie conditioners bestaat uit verschillende conditioners voor diverse haartypes. Iedere Trevor Sorbie conditioner is gemaakt van de beste ingrediënten en is uitvoerig getest in de kapsalons van Trevor Sorbie. De conditioners beschermen het haar en maken het heerlijk zacht. Het haar valt soepel en is diep gevoed. De Trevor Sorbie conditioners bestaan uit twee lijnen, de Beautiful lijn en de Salon X-Clusive lijn. De Trevor Sorbie Beautiful lijn bevat vier conditioners, voor blond en bruin haar. Deze conditioners bevatten kleurversterkende ingrediënten. Deze kleurversterkers halen de kleur in het haar naar boven. Het resultaat is prachtig glanzend haar met een intense kleur. De conditioners zijn geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar. In de Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn zijn vier conditioners en een treatment te vinden. De Nourishing Conditioner verzorgt het haar tot in de puntjes. Het haar is gevoed en heerlijk zacht.  Deze crèmespoeling is uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. De Colour Protect Conditioner beschermt gekleurd haar. De crèmespoeling gaat kleurvervaging tegen en houdt het haar vol en levendig. De Caring Conditioner voedt het haar diep, zonder de hoofdhuid te irriteren. De crèmespoeling is vrij van parabenen, SLS en parfum. De Volumising Leave In Conditioner is speciaal ontwikkeld om meer volume in het haar te creëren. Deze conditioner wordt aangebracht op vochtig haar en hoeft niet uitgespoeld te worden. Tenslotte bevat de Salon X-Clusive lijn een diep voedende treatment. De Super Riche Treatment geeft zwak, futloos haar een extra boost zonder het haar te verzwaren.

Trevor Sorbie conditioners veilig bestellen

JohnBeerens.com biedt verschillende Trevor Sorbie conditioners, met elk unieke eigenschappen. Heeft u vragen over welke conditioner het best bij u past of over het merk Trevor Sorbie dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag