Merken
  1. (3)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (1)
  2. (2)
Stoffen
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Trevor Sorbie Conditioners

(3 artikelen)
Bekijk alles
Trevor Sorbie Conditioners (3 artikelen)
Bekijk alles

Het assortiment Trevor Sorbie conditioners bestaat uit verschillende conditioners voor diverse haartype. Iedere Trevor Sorbie conditioner is gemaakt van de beste ingrediënten en is uitvoerig getest in de kapsalons van Trevor Sorbie. De conditioners beschermen het haar en maken het heerlijk zacht. Het haar valt soepel en is diep gevoed.

Trevor Sorbie conditioners bestaan uit twee lijnen, de Beautiful lijn en de Salon X-Clusive lijn. De Trevor Sorbie Beautiful lijn bevat vier conditioners, voor blond en bruin haar. Deze conditioners bevatten kleurversterkende ingrediënten. Deze kleurversterkers halen de kleur in het haar naar boven. Het resultaat is prachtig glanzend haar met een intense kleur. De conditioners zijn geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar.

In de Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn zijn vier conditioners en een treatment te vinden. De Nourishing Conditioner verzorgd het haar tot in de puntjes. Het haar is gevoed en heerlijk zacht.  Deze crèmespoeling is uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. De Colour Protect Conditioner beschermt gekleurd haar. De crèmespoeling gaat kleurvervaging tegen en houdt het haar vol en levendig. De Caring Conditioner voedt het haar diep, zonder de hoofdhuid te irriteren. De crèmespoeling is vrij van parabenen, SLS en parfum. De Volumising Leav In Conditioner is speciaal ontwikkeld om meer volume in het haar te creëren. Deze conditioner wordt aangebracht op vochtig haar en hoeft niet uitgespoeld te worden. Tenslotte bevat de Salon X-Clusive lijn een diep voedende treatment. De Super RIche Treatment geeft zwak, futloos haar een extra boost zonder het haar te verzwaren.

JohnBeerens.com heeft verschillende Trevor Sorbie conditioners, met elk unieke eigenschappen. Heeft u vragen over de conditioners van Trevor Sorbie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.