We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Trevor Sorbie MG

Trevor Sorbie heeft na jarenlange ervaring in een herenkapperszaak, een unieke lijn voor mannen opgezet. Deze lijn, genaamd MG (Male Grooming), is ideaal voor de verzorgde man. Alle producten in de Trevor Sorbie MG lijn zijn aangepast aan de wensen van de moderne man en uitgebreid getest in de salons van Trevor Sorbie. De MG lijn bestaat uit verschillende producten voor zowel huid als haar. Denk hierbij aan shampoos, conditioners, stylingproducten maar ook gezichtscrèmes en een body spray.

Het assortiment van  Johnbeerens.com

De Trevor Sorbie MG lijn bestaat uit verschillende shampoos. De Thickening Shampoo is speciaal ontworpen om het haar te reinigen, terwijl het haar gevoed wordt. De shampoo zorgt ervoor dat het haar dikker aanvoelt en er voller uit zal zien. De Anti-Dandruff Shampoo verwijdert en voorkomt roos en verlicht de droge hoofdhuid. De Two In One Shampoo is een ideale shampoo die het haar reinigt en verzorgt tegelijkertijd. Daarnaast bevat de Trevor Sorbie MG lijn verschillende stylingproducten. Met elk product is een unieke look te maken. De Styling Cream is perfect voor het creëren van een wet look en heeft een medium hold. De Hard Hold Paste zorgt ervoor dat het haar perfect in model gebracht kan worden. Daarnaast geeft de Hard Hold Paste het haar een gezonde glans. De Firm Control Gel houdt het haar perfect in model en geeft het een wet look finish. De Clay zorgt voor een sterke hold met een matte finish. De Fibre Wax is een combinatie van wax en vezels, wat zorgt voor een ideale structuur voor het stylen van het haar. De Moulding Mud is een lichte gel gemaakt voor het creëren van textuur en definitie in het haar. Tenslotte is er de Glosser. Deze geeft het haar een prachtige glans. De Glosser kan gebruikt worden als finishing touch om het haar meer te laten stralen. Om de huid te verzorgen heeft Trevor Sorbie de MG lijn uitgebreid met verschillende gezichtsverzorgingproducten. De Anti-Fatigue Energising Moisturiser is een diep voedende gezichtscrème welke de tekenen van vermoeidheid tegengaat. Anti-Fatigue Energising Eye Cream is een crème speciaal ontwikkeld om vermoeidheidstekenen rondom de ogen tegen te gaan. De Wrinkle Defence Moisturiser voedt de huid en beschermt deze tegen de schadelijke invloeden van de zon. De Facial Wash is een zeepvrije formule en reinigt de huid op een zachte wijze. De Facial Scrub verwijdert op zachte wijze dode huidcellen en laat de huid stralen. Om de verzorging compleet te maken bevat de Trevor Sorbie MG lijn aan aantal body producten. De Refreshing Body Spray is een lichte, verfrissende geur is geschikt voor elk huidtype. De Shower Gel bestaat uit een rijkelijk schuimende formule. De Shower gel reinigt en revitaliseert de huid.

Trevor Sorbie MG veilig bestellen

Bestel vandaag nog de MG lijn van Trevor Sorbie bij Johnbeerens.com, de shampoos zijn geschikt voor elk haartype. Heeft u vragen over de MG producten van Trevor Sorbie of over het merk zelf dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag