Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (2)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (3)
  2. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Trevor Sorbie Shampoo

(4 artikelen)
Bekijk alles
Trevor Sorbie Shampoo (4 artikelen)
Bekijk alles

Trevor Sorbie heeft een uitgebreid aanbod aan shampoos. De Trevor Sorbie shampoos zorgen ervoor dat het haar vanaf de basis verzorgd wordt. Iedere Trevor Sorbie shampoo heeft unieke eigenschappen die het haar voorziet in de behoeften. De shampoos reinigen en verfrissen het haar. Het haar is heerlijk fris en voelt verzorgd aan. In combinatie met een Trevor Sorbie conditionerwordt het haar in topconditie gehouden.

Trevor Sorbie heeft verschillende shampoos, voor zowel mannen als vrouwen. Voor de dames heeft JohnBeerens.com  negen Trevor Sorbie shampoos in het assortiment. De Trevor Sorbie Beautiful shampoos bevatten unieke kleurversterkers, die de kleur in het haar naar boven halen en deze intens laten stralen. Binnen de Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn vallen vijf verschillende shampoos met allen een eigen werking. De Nourishing Shampoo is uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. De shampoo voedt het haar diep zorgt voor een gezonde glans. De Colour Protect Shampoo beschermt gekleurd haar tegen vervagen. De Volumising Shampoo geeft fijn, futloos haar ongekend volume. De Deep Clean Shampoo reinigt het haar diep en verwijdert stylingprodutcen. De Caring Shampoo is uitermate zacht voor de hoofdhuid. De shampoo is SLS, parfum en parabeenvrij.

De MG lijn bevat drie verschillende Trevor Sorbie shampoos.  De Anti Dandruff Shampoo reinigt het haar en verwijdert roos. De Thickening Shampoo zorgt voor gezond haar dat dikker aanvoelt. De Two In One Shampoo is een perfecte combinatie van reiniging en verzorging van het haar.

JohnBeerens.com heeft verschillende Trevor Sorbie shampoos, met elk unieke eigenschappen. Heeft u vragen over de shampoos van Trevor Sorbie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.