Merken
 1. (10)
 2. (12)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (7)
Levertijd
 1. (12)
 2. (10)
Wattage
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
Soort plaat
 1. (6)
Gratis Silk
 1. (2)
Diffuser
 1. (1)
 2. (2)
Aantal warmtestanden
 1. (1)
 2. (3)
Grootte van de platen
 1. (2)
Digitaal
 1. (1)
 2. (9)
Diameter
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Stoffen
 1. (1)
 2. (4)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (1)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Krultype
 1. (1)
 2. (3)
Kleuren
 1. (4)
Populair
 1. (10)
 2. (2)
 3. (10)
 4. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Trevor Sorbie Styling

(22 artikelen)
Bekijk alles
Trevor Sorbie Styling (22 artikelen)
Bekijk alles

Trevor Sorbie heeft verschillende producten om het haar perfect mee in model te brengen. Wilde lokken worden getemd  en het haar blijft op zijn plek. Voor elk haartype is er wat wils.

Trevor Sorbie Salon X-Clusive heeft verschillende stylingproducten voor dames, om uw haar altijd in het gewenste kapsel te houden. Denk hierbij aan haarsprays, gels en creams.

Er zijn verschillende producten om het haar in model te houden, zoals de Trevor Sorbie Sculpt Gel. Deze is ideaal om het haar te verstevigen en het creëren van definitie in het haar. De gel heeft een lang houdende fixatie en een mooie glans. De Define Texture Paste houdt het haar de hele dag op de plaats. Door de flexibele formule is het haar te restylen en heeft het een matte finish. De Super Goop Glossing Pomade maakt het haar glad en glanzend. Daarnaast zijn er verschillende producten om het haar meer volume te geven, zoals de Big Hair Mousse. De mousse is perfect om meer volume in het haar te creëren en krullen een boost te geven.De Volume Booster Volumising Spray is een styling spray die het haar volume en body geeft. De Curl Friend Leave In Styling Cream helpt bij het temmen van wilde krullen. Er zijn ook verscheidene producten die de textuur van het haar verbeteren en het makkelijker te stylen maken. De Prep Hair Spray is hier een voorbeeld van. De spray geeft het haar textuur en maakt het klaar om te stylen. De Easy Clean Dry Shampoo zorgt dat het haar er fris uit ziet en geeft het haar een ideale textuur om te stylen. De Magic Dust Powder Styler geeft het haar een volume boost en een matte finish. De Protect en Shine Spray beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools en geeft het haar een mooie glans.

Voor de man heeft Trevor Sorbie een uitgebreide collectie stylingproducten, van gel tot wax en creams. De Firm Control gel is een ultra sterke styling gel, geschikt voor de meest creatieve kapsels. De Moulding Mud is een lichte gel die het haar een ruwe textuur en definitie geeft. Daarnaast is er de Styling Wax, welke zorgt voor een nonchalante, messy look met een lichte fixatie en glans. De Fibre Wax is een unieke combinatie van vezels en wax, die het haar een unieke textuur geven met een medium fixatie. De Clay zorgt voor fixatie met een matte finish, voor een uniek effect. De Hard Hold Paste heeft een sterke, lang houdende fixatie en houdt het haar de hele dag in model. Tenslotte is er de Styling Cream. Deze sorgt voor een wet-look effect en geeft het haar een prachtige glans.

JohnBeerens.com heeft verschillende Trevor Sorbie stylingproducten, met elk unieke eigenschappen. Heeft u vragen over de stylingproducten van Trevor Sorbie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.