1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 40% Korting Trevor Sorbie Tondeuse
  Normale prijs € 104,95 Speciale prijs € 62,97
  • Titanium en keramische mesjes
  • 5 lengtes
  • Oplaadbaar
  • Kam bijgeleverd
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Trevor Sorbie tondeuse

De living legend in de wereld van haarstyling, Trevor Sorbie, heeft ook een aantal producten op de markt gebracht voor het scheren en trimmen van haren. Deze Britse superster opende zijn eerste kapperszaak toen hij pas 20 was, en ondertussen heeft hij gewerkt als stylist voor exclusieve high end merken zoals Vidal Sassoon, Toni&Guy en John Frieda. Salons en academies in Londen en Shanghai, talloze prijzen en titels, een succesvolle productlijn… de lijst van wat deze fantastische haarstylist heeft bereikt is veels te lang om op te noemen. Één ding is zeker: deze man is een bijzonder iemand, en dat zijn de producten van hem ook!

Een precieze, professionele snit met titanium en keramische messen

De Trevor Sorbie tondeuse is zorgvuldig in de Trevor Sorbie salons ontwikkeld voor professioneel gebruik en bevat scherp blijvende titanium en keramische messen die moeiteloos door de haren heen glijden. Deze krachtige tondeuse heeft 5 fijne aanpassingsniveaus van 0.8mm tot 2.0mm door middel van een roterende schijf en 4 verwijdbare kammen van verschillende lengtes. Dit zorgt voor een perfecte, precieze snit bij elk kapsel. Als een fijne extra wordt deze tondeuse geleverd met een kapperskam van een professionele kwaliteit, smeerolie en een borstel voor het schoonmaken van de mesjes. Zo kunt u meteen aan de slag! Voor extra gebruiksgemak, geeft het digitale LED-scherm de laadstatus en het batterijniveau weer en heef eet indicator voor het toevoegen van olie.

Trevor Sorbie tondeuse online bestellen

Deze efficiënte Trevor Sorbie tondeuse ontwikkeld voor een scherpe, precieze snit is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de Trevor Sorbie tondeuse? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag