We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Trevor Sorbie trimmer

De living legend in de wereld van haarstyling, Trevor Sorbie heeft ook een aantal producten op de markt gebracht voor het scheren en trimmen van haren. Deze Britse superster opende zijn eerste kapperszaak toen hij pas 20 was, en ondertussen heeft hij gewerkt als stylist voor exclusieve high end merken zoals Vidal Sassoon, Toni&Guy en John Frieda. Salons en academies in Londen en Shanghai, talloze prijzen en titels, een succesvolle productlijn… de lijst van wat deze fantastische haarstylist heeft bereikt is veels te lang om op te noemen. Één ding is zeker: deze man is een bijzonder iemand, en dat zijn de producten van hem ook!

Een professioneel product voor een precieze trim

Het trimmen van het haar is een nauwkeurig proces en vereist de beste producten voor een foutloos resultaat. De professionele Trevor Sorbie trimmer is precies wat hierbij nodig is! Ontwikkeld in de salons van de legendarische haarstyling superster, het ergonomische en strakke ontwerp van de trimmer zorgt ervoor dat het trimmen van het haar en baard altijd een fijne en moeiteloze ervaring is. Op zoek naar een trimming tool voor zowel baard- als neushaar die ook nog gedetailleerd precisiewerk aankan? Deze krachtige trimmer wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukjes met roestvrije stalen messen zodat het resultaat altijd precies goed is! Voor een finishing touch, combineer deze trimmer met de producten uit de Trevor Sorbie MG lijn. Deze lijn voor male grooming bevat alle haarverzorgings- en stylingproducten die een moderne man nodig heeft om unieke looks te creëren!

Trevor Sorbie trimmer online bestellen

Uitermate geschikt voor zowel thuis als salons, de Trevor Sorbie 5-in-1 trimmer is perfect voor extreem nauwkeurig trimmen en scheren. Hij is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de Trevor Sorbie trimmer? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag