Merken
  1. (3)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (2)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Van Baerle Cosmetics

(3 artikelen)
Bekijk alles
Van Baerle Cosmetics (3 artikelen)
Bekijk alles

Van Baerle

Van Baerle is een haarverzorgingsmerk met producten die door professionele kappers zijn ontwikkeld. Dit exclusieve merk is niet te verkrijgen in warenhuizen of drogisterijen. Van Baerle heeft zowel producten voor de reiniging van het haar als producten om het haar te stylen en te verzorgen.

De producten

Zo is er bijvoorbeeld de Van Baerle Algen Shampoo die zeealgen, gewonnen uit zeewier, bevat. Deze shampoo reinigt het haar grondig en bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen die een stimulerende werking op de vochtigheidsgraad van de hoofdhuid hebben.

Ook is er de Van Baerle Hair Food. Dit is een verzorgende en uitwasbare wax die op droog en nat haar gebruikt kan worden. Dit unieke product houdt niet alleen het haar op een uitstekende manier in model, maar bevat ook nog eens een combinatie van verzorgende oliën, proteïne, en vitamine A, D en E, die het haar in een topconditie brengen en houden.

Bestel online

Heeft u verder nog vragen over de producten van Van Baerle? Neem gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0)13 - 5 30 20 10, wij helpen u graag verder!