Categorie navigatie:

Merken
 1. (18)
Levertijd
 1. (18)
Wattage
 1. (2)
 2. (1)
 3. (9)
 4. (1)
 5. (3)
Diffuser
 1. (1)
 2. (16)
Aantal warmtestanden
 1. (2)
 2. (1)
 3. (11)
 4. (2)
Digitaal
 1. (16)
Kleuren
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (10)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Velecta Paramount

(18 artikelen)
Bekijk alles
Velecta Paramount (18 artikelen)
Bekijk alles

Velecta Paramount is een professioneel  merk van stylingtools uit Frankrijk. Het merk levert altijd de hoogste kwaliteit stylingtools en is vanaf nu ook verkrijgbaar voor de consument. Alle stylingtools bevatten de nieuwste technologieën, zijn van grote kwaliteit en leveren wat ze beloven. Daarnaast zijn er verschillende stylingtools beschikbaar met een ergonomisch design, waardoor het product gebruikt kan worden door zowel links- als rechtshandige mensen.

Velecta Paramount heeft een assortiment van 20 producten, waaronder veel verschillende föhns, een diffuser, een opbergsysteem voor föhns en een krultang. Het merk denkt aan het milieu en heeft hierdoor föhns in het assortiment die zo min mogelijk stroom gebruiken. Veel van de föhns zijn erg stil in gebruik en hierdoor geschikt om overal te gebruiken. Alle stylingtools beschikken over een extra lang snoer, waardoor het nog gemakkelijker wordt het haar te drogen of te krullen.

Alle föhns van Velecta Paramount kunnen naar wens worden ingesteld en er is een grote diversiteit beschikbaar aan kleuren, vermogens en designs. Zo is er altijd een föhn bij die voor u de beste kan zijn.

Heeft u nog vragen of wenst u een passend advies over de producten van Velecta Paramount? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team zit altijd klaar om u van een passend advies te voorzien.