We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Velecta Paramount Föhns

Alle föhns van Velecta Paramount worden handgemaakt in Frankrijk. De föhns beschikken stuk voor stuk over de beste professionele kwaliteit. De föhns leveren een kwaliteit, waarbij de conditie van de haren altijd in de gaten gehouden zullen worden. Vergeet niet uw haar te beschermen tijdens het föhnen. 

Het assortiment van Johnbeerens.com

Het assortiment van Velecta Paramount bestaat uit 17 verschillende föhns. 7 hiervan vallen onder de TGR3600, welke allemaal dezelfde föhn zijn, maar een diversiteit bieden aan verschillende kleuren. De TGR3600 is namelijk verkrijgbaar in Soft Black, White, Sea Green, Turquoise, Orange, Red Transparent en Fuchsia. Daarnaast heeft Velecta Paramount de TGR4000, TGR XXP, TGR Tempo SL, TGR2600 Turbo Plus, TGR2300 Pro Light Plus, Hotelföhn Aruba, Inspire, Inspire 2 en Flex Hybride in het assortiment. Deze föhns beschikken allemaal over een extra lang snoer en verschillende standen. Zo kan een föhn van Velecta Paramount ook uw haar prachtig en snel droog föhnen. Wat de beste föhn of haardroger is voor uw haar wordt bepaald door het soort haar dat u heeft. Er is een föhn ontwikkeld voor dik, fijn, beschadigd of krullend haar. Kies altijd een föhn die past bij uw haartype. Daarnaast zijn er diverse Föhns die zowel koude als warme lucht kunnen blazen. Nadat het haar droog geföhnd is met warme lucht is het te adviseren met koude lucht het droge haar te Föhnen zodat de haarschubben weer dicht gaan. Hierdoor wordt het haar als het ware gepolijst, waardoor het haar een mooie glans krijgt.

Velecta Paramount Föhns veilig bestellen

Bestel vandaag nog en u heeft morgen al een van de föhns van Velecta Paramount in huis. De föhns beschikken stuk voor stuk over de beste professionele kwaliteit die gewenst wordt. Alle föhns bevatten de nieuwste technologieën en diversiteit aan kleuren. Zo is er altijd een föhn die bij u past. Heeft u vragen over de Föhns of over Velecta Paramount dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag