Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Diffuser
  1. (1)
Kleuren
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Velecta Paramount Hulpstukken

(2 artikelen)
Bekijk alles
Velecta Paramount Hulpstukken (2 artikelen)
Bekijk alles

Alle hulpstukken voor de föhns van Velecta Paramount worden handgemaakt in Frankrijk. De hulpstukken zorgen ervoor dat de föhn op een goede en veilige manier kan worden opgebergd of dat de föhn een nog betere uitwerking krijgt op het haar.

Het assortiment van Velecta Paramount bestaat uit een diffuser en een föhnhouder. De Velecta Paramount Diffuser kan exclusief gebruikt worden in combinatie met de föhns TGR4000 en TGR3600. De diffuser zorgt ervoor dat het al golvende haar op een gezonde wijze van mooie krullen wordt voorzien. Tevens zal het haar op een zachte manier behandeld worden door de circulerende luchtstroom. De föhnhouder is een ideaal opbergsysteem om de levensduur van de föhn te verlengen en de föhn gemakkelijk op te bergen uit het zicht van kinderen. De Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand is toepasbaar op iedere föhn en zal ervoor zorgen dat de föhn altijd netjes opgeruimd is.

Heeft u nog vragen of wenst u een passend advies over een van de hulpstukken van Velecta Paramount? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team zit altijd klaar om u van een passend advies te voorzien.