Merken
  1. (11)
Huidtype
  1. (5)
  2. (6)
  3. (5)
  4. (1)
Levertijd
  1. (11)
Stoffen
  1. (11)
Populair
  1. (11)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vetia Floris

(11 artikelen)
Bekijk alles
Vetia Floris (11 artikelen)
Bekijk alles

Vetia Floris

Vetia Floris is het eerste luxe organic huidverzorgingsmerk dat zowel biologisch als luxe met elkaar combineert. De producten van Vetia Floris bestaan uit de zuiverste natuurlijke ingrediënten, samengebracht in een unieke luxueuze huidverzorginglijn. De producten bevatten exclusieve essentiële oliën afkomstig van Zwisterse bloemen, bekend om de actieve voedende en herstellende kwaliteiten. De van nature actieve ingrediënten uit alpine bloemen en botanisch fruit water zijn op een unieke manier gemengd voor een optimaal anti-aging effect op een gegarandeerd pure en effectieve manier. De absolute zuiverheid van de crèmes en serums zorgen samen met de delicate natuurlijke geur voor een heerlijke sensatie, waarbij u direct het verschil voelt. Vetia Floris staat voor anti-aging oplossingen, waarbij de werking niet ten koste gaat van de luxe. Haute Couture voor de huid!

Vetia Floris heeft als eerste luxe organisch merk het hoogst haalbare 3 sterren keurmerk van NaTrue gekregen. Dit overkoepelende Europese orgaan keurt biologische grondstoffen. De huidverzorgingsproducten van Vetia Floris bestaan uit Zwitserse Alpenbloemen en kruiden die groeien in oude kloostertuinen. De producten van Vetia Floris bevatten naast deze biologische plantenextracten ook edele oliën, zoals macadamia, baobab, druivenpit, babassu, zonnebloem, rozenbottel en shea butter. Alle crèmes zijn verrijkt met een subtiel aroma uit het vruchtwater van druiven, citroen en sinaasappel. Met al deze ingrediënten zijn de producten dus ontzettend rijk aan natuurlijke ingrediënten wat een uitermate verzorgend effect heeft op de huid. Hiernaast zijn de producten vrij van alcohol, parabenen, synthetische stoffen of andere conserveringsmiddelen.

Naast deze rijke ingrediënten beschikken de gezichtsverzorgingsproducten van Vetia Floris over een aangename geur en een zijdeachtig textuur. Door de verpakking ogen de gezichtsverzorgingsproducten van Vetia Floris ook wat luxueus, wat meteen goed past bij de rijke ingrediënten die zorgen voor een luxueuze verzorging voor de huid. Niet voor niets is Vetia Floris hét merk van visagisten in Nederland en Hollywood. Vetia Floris heeft verschillende awards gewonnen zoals de The Best of Beauty Award, Madame Figaro Beauty Award, Top Beauty Award en de Red Dot Design Award.

Heeft u vragen over Vetia Floris? Neem dan gerust contact op met ons Beauty Care Team via +31 (0)13 530 20 10 of [email protected]. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!