Merken
  1. (5)
Huidtype
  1. (2)
  2. (2)
  3. (4)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (5)
Populair
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vetia Floris Gezichtsverzorging

(5 artikelen)
Bekijk alles
Vetia Floris Gezichtsverzorging (5 artikelen)
Bekijk alles

Vetia Floris heeft een rijk assortiment aan gezichtsverzorging. Om de huid van het gezicht gezond te houden en in optimale conditie te houden is gezichtsverzorging van optimaal belang. Hierbij kan gedacht worden aan vochtinbrengende crèmes voor overdag, maar ook voor ’s nachts, een gezichtsmasker op zijn tijd en een voedend serum die diep in de huid dringt. Uw huid zal u ontzettend dankbaar zijn wanneer u al deze gezichtsverzorgingen bij houdt, helemaal met de luxueuze gezichtsverzorging van Vetia Floris.

De gezichtsverzorgingsproducten van Vetia Floris zorgen voor een optimale hydratatie van de huid. Hiernaast worden door de rijke, voedende ingrediënten de droge en gevoelige huid herstelt. Heeft u een huid die al een beginnende tekens van rimpels of fijne lijntjes? Dan zijn de gezichtsverzorgingsproducten van Vetia Floris ideaal voor u, want met deze gezichtsverzorging wordt huidveroudering tegen gegaan.

Heeft u vragen over de gezichtsverzorging van Vetia Floris? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers voor een juist advies!