Merken
  1. (19)
Huidtype
  1. (4)
  2. (6)
  3. (2)
Levertijd
  1. (19)
Stoffen
  1. (3)
  2. (16)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm

(19 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm (19 artikelen)
Bekijk alles

Vinoderm, het eerste merk met Bi-complex: een wateroplosbaar druivenpitextract en Vit E en plantaardige extracten, is een overzichtelijke verzorgingslijn voor iedere leeftijd en elk huidtype. De producten zijn gebaseerd op de sterkste antioxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty-geheim. Druivenpitextract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpitextract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. De producten zijn dierproef vrij.

De Vinoderm Essential lijn is ontwikkeld om de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen, het beschermingsmechanisme van de huid te verhogen, de huid te beschermen tegen milieu-invloeden en huidvernieuwing te activeren. Het resultaat van de verstevigende Vinoderm Essential lijn is een elastische, vitale en stralende huid. Deze huidverzorgingsproducten zijn geschikt om te gebruiken vanaf 20 jaar.

Omdat de huid elke dag schadelijke invloeden te verduren krijgt is de Vinoderm protection huidverzorging lijn ontwikkeld. Deze lijn beschermt de huid tegen luchtvervuiling, airconditioners en stress-factoren waardoor rimpels ontstaan. De producten hydrateren de huid intensief waardoor deze er weer glad, fris en gezond uitziet. De huidverzorgingsproducten van Vinoderm protection zijn geschikt voor alle huidtypen.

Voor de 40+ huid is de huidverstevigende lijn Vinoderm Anti-aging ontwikkeld. Deze anti-age verzorgingsproducten verminderen fijne lijntjes en rimpels en gaan vroegtijdige veroudering tegen. De verouderde huid ziet er weer fris, uitgerust, elastischer en soepeler uit. De producten uit de Vinoderm Anti-aging lijn bevatten naast het druivenpitextract en vitamine E vele andere plantaardige extracten.

Naast de verzorging van de huid is het ook belangrijk dat de huid dagelijks goed gereinigd wordt. Vinoderm Cleansing bevat zachte maar grondige reiniging producten voor het gezicht. Deze Vinoderm producten zijn PH-neutraal en bevatten o.a. groene thee exact, dit antioxidant heeft een kalmerende en vochtinbrengende werking op de huid. 

Heeft u meer vragen over de producten van Vinoderm? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.