Merken
  1. (14)
Huidtype
  1. (3)
  2. (6)
  3. (2)
Levertijd
  1. (14)
Stoffen
  1. (3)
  2. (11)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Anti-Aging

(14 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Anti-Aging (14 artikelen)
Bekijk alles

Voor de 40+ huid is de huidverstevigende lijn Vinoderm Anti-aging ontwikkeld. Deze anti-age verzorgingsproducten verminderen fijne lijntjes en rimpels en gaan vroegtijdige veroudering tegen. De verouderde huid ziet er weer fris, uitgerust, elastischer en soepeler uit. De producten uit de Vinoderm Anti-aging lijn bevatten naast het druivenpitextract en vitamine E vele andere plantaardige extracten.

De producten van Vinoderm zijn gebaseerd op één van de sterkste oxidanten ter wereld. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en haeeft een ontsteking remmende en anti allergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. De producten niet getest op dieren.

Heeft u meer vragen over de producten van Vinoderm Anti-aging? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.