We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vinoderm Cleansing

Naast de verzorging van de huid is het ook belangrijk dat de huid dagelijks goed gereinigd wordt. Vinoderm Cleansing is een lijn die bestaat uit zachte maar grondige reinigingsproducten voor het gezicht. Deze Vinoderm producten zijn PH-neutraal en bevatten o.a. groene thee exact, dit antioxidant heeft een kalmerende en vochtinbrengende werking op de huid. 

  • Zachte, grondige reiniging
  • PH-neutraal
  • Kalmerende en vochtinbrengende werking op de huid

Het assortiment van Johnbeerens.com

De producten van Vinoderm zijn gebaseerd op één van de sterkste oxidanten ter wereld. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming voor zowel het bindweefsel en de vaten en het heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. De producten zijn niet getest op dieren.

Vinoderm Cleansing veilig bestellen

Bij johnbeerens.com kunt u veilig en betrouwbaar Vinoderm producten bestellen. Kies uit lotions, crèmes en gezichtsreinigers. Vinoderm biedt zachte en grondige reiniging voor ieder huidtype. Heeft u vragen over de cleansing producten of over het merk Vinoderm dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje