Vinoderm Cleansing

(5 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Cleansing (5 artikelen)
Bekijk alles

Naast de verzorging van de huid is het ook belangrijk dat de huid dagelijks goed gereinigd wordt. Vinoderm Cleansing is een lijn die bestaat uit zachte maar grondige reiniging producten voor het gezicht. Deze Vinoderm producten zijn PH-neutraal en bevatten o.a. groene thee exact, dit antioxidant heeft een kalmerende en vochtinbrengende werking op de huid. 

De producten van Vinoderm zijn gebaseerd op één van de sterkste oxidanten ter wereld. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. De producten niet getest op dieren.

Heeft u meer vragen over de producten van Vinoderm Cleansing? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.