Merken
  1. (4)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (4)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Dagcrème

(4 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Dagcrème (4 artikelen)
Bekijk alles

Dagelijkse wordt het gezicht blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals zon, kou en milieuvervuilingen. Een goede dagcrème beschermt het gezicht tegen deze schadelijke invloeden. Dagcrèmes zijn er in veel verschillende soorten omdat elke huid ander is. Zo zijn er hydraterende dagcrèmes voor een droge huid, speciale crèmes voor een vettige huid en anti-ageing dagcrèmes. Het is belangrijk dat de crème dat goed aansluit op de behoeften van uw huid.

Vinoderm heeft verschillende soorten dagcrèmes in het assortiment. De gezichtscrèmes zijn gebaseerd op de sterkte anti oxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty geheim. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect. Zo is er voor een fris gevoel de  Vital day cream, voor een droge huid Hydra day crème en de Vinoderm Firming Day Cream helpt de natuurlijke weerstand van de huid te versterken tegen het eerste zichtbare verlies van de elasticiteit. Dagcrèmes van Vinoderm zijn  dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen.

Zorg dat het gezicht goed gereinigd is voordat u de dagcrème aanbrengt. Een kleine hoeveelheid crème is genoeg voor heel het gezicht, als u teveel crème gebruikt kunnen de poriën verstopt en geïrriteerd raken. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen zachtjes in.

Heeft u meer vragen over de dagcrèmes van Vinoderm? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.