Merken
  1. (6)
Huidtype
  1. (1)
  2. (2)
Levertijd
  1. (6)
Stoffen
  1. (2)
  2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Essential

(6 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Essential (6 artikelen)
Bekijk alles

De gezichtsverzorging Vinoderm Essential lijn is ontwikkeld om de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen, het beschermingsmechanisme van de huid te verhogen, de huid te beschermen tegen milieu-invloeden en huidvernieuwing te activeren. Het resultaat van de verstevigende Vinoderm Essential lijn is een elastische, vitale en stralende huid. Deze gezichtsverzorgingsproducten zijn geschikt om te gebruiken vanaf de leeftijd 20 jaar.

De producten van Vinoderm zijn gebaseerd op één van de sterkste oxidanten ter wereld. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en anti allergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. Ook zijn de producten niet getest op dieren.

Heeft u meer vragen over de producten van Vinoderm Essential? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.