Merken
  1. (4)
Huidtype
  1. (2)
  2. (2)
  3. (1)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (2)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Gezichtsmasker

(4 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Gezichtsmasker (4 artikelen)
Bekijk alles

Vinoderm heeft verschillende gezichtsmaskers in het assortiment. Gezichtsmaskers zijn er in veel verschillende soorten omdat elke huid anders is. Een masker voedt de huid en verwijderd dode huidcellen. De huid wordt gereinigd, verzacht en gekalmeerd zodat na het gebruik van het masker de huid er weer stralend uit ziet en heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast is een gezichtsmasker  een echt verwen moment voor de huid.

Zo is Vinoderm Firming Mask een verzachtend gezichtsmasker die de huid met eerste tekenen van voortijdige veroudering  optimale verzorging biedt. Vinoderm Detox Mask is een intensief hydraterend masker die de vochtarme en gestreste huid optimale voeding geeft.

Alle producten van Vinoderm zijn gebaseerd op de sterkte anti oxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty geheim. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect.

Heeft u meer vragen over de gezichtsmaskers van Vinoderm? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.