Merken
  1. (7)
Huidtype
  1. (2)
  2. (4)
  3. (1)
Levertijd
  1. (7)
Stoffen
  1. (3)
  2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Nachtcrème

(7 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Nachtcrème (7 artikelen)
Bekijk alles

Een dagcrème zorgt ervoor dat het gezicht overdag beschermt wordt tegen schadelijke invloeden. Een nachtcrème pakt de effecten van de schadelijke invloeden van overdag aan. Er zijn antirimpel crèmes die uw huid weer glad maken en rimpels voorkomen. Regenerende nachtcrèmes deze versnellen de celproductie van de huid waardoor deze steviger aanvoelt. Het is belangrijk dat de nachtcrème goed op uw huidtype aansluit.

Voordat u de nachtcrème aanbrengt is het belangrijk dat uw gezicht goed gereinigd is zodat de crème optimaal zijn werk kan doen. Masseer de nachtcrème met cirkelvormige bewegingen zachtjes op het gezicht in.

Vinoderm heeft verschillende soorten nachtcrèmes in het assortiment.  De gezichtscrèmes zijn gebaseerd op de sterkte anti oxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty geheim. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect. Zo zorgt de Vinoderm Essential Night cream dat de huid gekalmeert en herstelt wordt met vocht gedurende nacht en de Vinoderm Regenerating Night Cream zorgt dat de huid ’s nachts weer helemaal op geladen wordt met een beschermende voeding.  Nachtcrèmes van Vinoderm zijn  dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen.

Heeft u meer vragen over de dagcrèmes van Vinoderm? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.