Merken
  1. (2)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Oogverzorging

(2 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Oogverzorging (2 artikelen)
Bekijk alles

Vinoderm heeft verschillende oog verzorging producten in het assortiment. Met een optimale verzorging krijgt u een stralende blik. Met de oogverzorging van Vinoderm kunt u het maximale uit uw ogen halen, doordat de contour rondom de ogen wordt verzorg en wallen en kringen worden verminderd. Vinoderm Eye Contour Gel herstelt de oogcontouren en hydrateert de gevoelige huid rondom de ogen. Deze verstevigende oog verzorging gel verminderd fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er jonger en steviger uitziet.

Alle producten van Vinoderm zijn gebaseerd op de sterkte anti oxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty geheim. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect.

Heeft u meer vragen over de oogverzorging van Vinoderm? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.