Merken
  1. (3)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (3)
Stoffen
  1. (1)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Protection

(3 artikelen)
Bekijk alles
Vinoderm Protection (3 artikelen)
Bekijk alles

Omdat de huid elke dag schadelijke invloeden te verduren krijgt is de Vinoderm protection huidverzorging lijn ontwikkeld. Deze lijn beschermt de huid tegen luchtvervuiling, airconditioners en stress-factoren waardoor rimpels ontstaan. De producten hydrateren de huid intensief waardoor deze er weer glad, fris en gezond uitziet.
De huidverzorgingsproducten van Vinoderm protection zijn geschikt voor alle huidtypen.

De producten van Vinoderm zijn gebaseerd op één van de sterkste oxidanten ter wereld. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die 50x krachtiger is dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Dit extract biedt bescherming tegen cel- en weefsel veroudering veroorzaakt door oxidatieve stress en schadelijke invloeden. Daarnaast biedt druivenpit extract brede bescherming aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontsteking remmende en antiallergisch effect. Vinoderm is dermatologisch getest en geheel vrij van conserveringsmiddelen en parabenen. De producten niet getest op dieren.

Heeft u meer vragen over de producten van Vinoderm Protection? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.