We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vinoderm Serums

De huid verzorgen met een dag- en nachtcrème is van essentieel belang. Een serum is een extra aanvulling op deze dag- en nachtverzorging. Een serum is een sterk geconcentreerde emulsie die er voor zorgt dat het vochtgehalte in de huid wordt hersteld. Hiernaast zijn er verschillende serums te verkrijgen. Een kalmerend serum, dat de huid tot rust zal brengen en een liftend serum, dat de huid steviger zal maken.

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Extra aanvulling op dag- en nachtverzorging
  • Vochtgehalte in de huid wordt herstelt

Het assortiment van Johnbeerens.com

Vinoderm heeft verschillende serums in het assortiment. Vinoderm Moisture Boost Fluid is een serum dat de huid extra verzorging en hydratatie geeft. Het serum bevat een krachtige drie-eenheid van druivenpit extract, gist en avocado olie welke de celvernieuwing activeert en het natuurlijke afweersysteem ondersteunt. Voor de ouder wordende huid is er het Vionderm Firming Serum, deze geeft de huid optimale verzorging en zorgt dat deze wordt verzacht en gehydrateerd. Een serum is zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken. Reinig het gezicht eerst zorgvuldig , vervolgens kunt u een beetje serum ter grootte van een erwt aanbrengen op de huid. Een serum wordt zeer snel door de huid opgenomen. Breng na het aanbrengen van het serum pas de dag- of nachtcrème aan, zodat het serum eerst in de huid kan dringen voordat de crème dit blokkeert.

Vinoderm Serums te bestellen bij Johnbeerens.com

Weet u niet zeker welk serum het beste bij uw huid past, of heeft u vragen over de serums of wilt u meer informatie over het merk Vinoderm dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje