Merken
  1. (1)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vinoderm Serums

(1 artikel)
Bekijk alles
Vinoderm Serums (1 artikel)
Bekijk alles

Vinoderm heeft verschillende serums in het assortiment. De huid verzorgen met een dag- en nachtcrème is van essentieel belang. Een serum is een extra aanvulling op deze dag- en nachtverzorging. Een serum is een sterke geconcentreerde emulsie dat er voor zorgt dat het vochtgehalte in de huid wordt herstelt. Hiernaast zijn er verschillende serums te verkrijgen. Een kalmerend serum, dat de huid tot rust zal brengen en een liftend serum, dat de huid steviger zal maken.

Een serum is zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken. Reinig het gezicht eerst zorgvuldig om het vervolgens ter grootte van een erwt aan te brengen op de huid. Een serum wordt zeer snel door de huid overgemaakt. Breng na het aanbrengen van het serum pas de dag- of nachtcrème aan, zodat het serum eerst in de huid kan dringen voordat de crème dit blokkeert.

Vinoderm heeft verschillende serums in het assortiment. Vinoderm Moisture Boost Fluid is een serum die de huid extra verzorging en hydratatie geeft. Het serum bevat een krachtige drie-eenheid van druivenpit extract, gist en avocado olie welke de celvernieuwing activeert en het natuurlijke afweersysteem ondersteunt. Voor de ouder wordende huid is er Vionderm Firming Serum deze geeft de huid optimale verzorging en zorgt dat deze wordt verzacht en gehydrateerd.

Heeft u meer vragen over de serums van Vinoderm? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.