Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vision

(1 artikel)
Bekijk alles
Vision (1 artikel)
Bekijk alles

De producten van Vision zijn van hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten LyphaZome technologie die er voor zorgt dat niet alleen de buitenste, maar ook dieper liggende huidlagen beschermd zijn tegen de schadelijke Uv-stralen van de zon. Ook zorgt dit ervoor dat de bescherming een langdurig effect zal hebben.

JohnBeerens.com biedt verschillende lijnen van Vision aan, zoals de Vision Sun, Vision After Sun en Vision Kids.

De Vision Sun lijn bevat verschillende zonnebrandcrèmes, zoals Vision All Day Sun met verschillende Factoren. Deze zorgen ervoor dat de huid de hele dag beschermd is tegen Uv-stralen. Ook zijn er Vision Sun Care Sport producten die zeer geschikt zijn tijdens winter- en watersporten. De Vision Sun High bevat vele actieve ingrediënten die diep door de huid dringen en de huid beschermen.

Vision After Sun lijn bevat een after sun speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is namelijk erg belangrijk de jonge huid goed te hydrateren en te behandelen, na het bloot te stellen aan de zon. Ook bevat deze lijn een Shimmer After Sun die met een subtiele glinstering de huid mooi laat glanzen.

De Vision Kids lijn bevat verschillende zonnebrandcrèmes die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen. De zonnebrandcrème in mousse-vorm zijn erg zacht voor de jonge huidjes en naast bescherming tegen de zon heeft het ook een hydraterende werking.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste Vision product? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!