Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vision Sun

(1 artikel)
Bekijk alles
Vision Sun (1 artikel)
Bekijk alles

De producten van Vision zijn van hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten LyphaZome technologie die er voor zorgt dat de niet alleen de buitenste, maar ook dieper liggende huidlagen beschermd worden tegen de schadelijke Uv-stralen van de zon. Ook zorgt dit ervoor dat de bescherming een langdurig effect zal hebben.

Vision All Day Sun Protect F20 is een zonnebrandcrème die ervoor zorgt dat de huid gedurende de hele dag beschermd is tegen de schadelijke Uv-stralen. De zonnebrandcrème is naast bescherming ook verzachtend en hydraterend. Vision Sun Care Sport F30 is een zonnebrandcrème die uitermate geschikt is voor winter- en watersport. Het is een lip balm die voor een optimale en langdurige bescherming tegen schadelijke Uv-stralen zorgt. Vision Sun High F50 is een zonnebrandcrème met vele actieve ingrediënten die diep door de huid dringen. De zonnebrandcrème beschermt, hydrateert en gaat veroudering van de huid tegen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste Vision Sun product? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!