Vita Liberata is hét merk op het gebied van self tanning en spray tan producten. De producten van Vita Liberata zijn gemakkelijk aan te brengen en geven een natuurlijk effect. De producten van Vita Liberata zijn vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum. Daarnaast bevatten de producten verzachtende en voedende ingrediënten die de huid kalmeren en verzorgen.

Vita Liberata biedt een uitgebreid assortiment aan bruin zonder zon producten voor thuisgebruik. Zo zijn er mousses en gels, maar ook getinte en kleurloze formules. Door de ruime keus is er voor elke behoefte een geschikt product. Vita Liberata is onder te verdelen in getinte self tan producten, kleurloze self tan producten en verzorgingsproducten.

De getinte self tan producten zijn perfect voor degenen die direct resultaat wil zien. De getinte self tan werkt namelijk direct en geeft meteen al een mooi gebruinde kleur. Daarna zullen ze nog een tijdje doorwerken om de huid te bruinen. De getinte self tan producten zijn verkrijgbaar in zowel mousse als gel formules.

De kleurloze self tan lijn is ontworpen voor een meer subtiele bruintint. De self tans zijn gemakkelijk aan te brengen en ontwikkelen zich gedurende 4 tot 6 uur. Perfect voor een speciale gelegenheid. De producten van Vita Liberata zijn verkijgbaar in drie verschillende kleurschakelingen, van licht tot donker. Zo is er voor elke huidskleur een geschikte self tan.

De verzorgingsproducten van Vita Liberata zorgen ervoor dat de kleur mooier pakt en langer blijft zitten. De verzorgingslijn bestaat uit een bodylotion, een body scrub, een cellulite treatment en een verzorgende olie.

Heeft u vragen over de producten van Vita Liberata? Neem gerust contact op met de klantenservice!