Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vitality’s Conditioner

(2 artikelen)
Bekijk alles
Vitality’s Conditioner (2 artikelen)
Bekijk alles

Vitality’s is een Italiaans bedrijf voor een Italiaanse stijl. Het is opgericht in het begin van 1864 en is inmiddels een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op gebied van productie en verkoop van professionele cosmetische producten. Vitality’s heeft een passie voor schoonheid en ze zijn blijvend enthousiast op zoek naar nieuw aanbod. Een constante aandacht voor zuiverheid, de natuur en actieve ingrediënten. Volgens Vitality’s komt schoonheid uit wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Vitality’s wil het salongevoel aan huis bieden.

Vitality’s Conditioner is een lijn ter ondersteuning van de Vitality’s Shampoo. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de conditioner te gebruiken in combinatie met de bijbehorende shampoo. Vitality’s Effecto Verzorging Silky Conditioner, een fijne conditioner die ervoor zorgt dat het haar mooi glanzend wordt. De conditioner maakt het haar zacht en ontklit het haar tegelijkertijd, zodat  het haar gemakkelijk in model te brengen en doorkambaar is. Vitality’s Espresso Kleurbalsem, een conditioner die het haar binnen 1 minuut opfrist. De conditioner heeft een kleurende en herstructurerende werking en zorgt voor een levendige kleur.

Heeft u vragen over een van de conditioners van Vitality’s? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!