Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (2)
  2. (3)
  3. (3)
  4. (2)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vitality’s Masker

(7 artikelen)
Bekijk alles
Vitality’s Masker (7 artikelen)
Bekijk alles

Vitality’s is een Italiaans bedrijf voor een Italiaanse stijl. Het is opgericht in het begin van 1864 en is inmiddels een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op gebied van productie en verkoop van professionele cosmetische producten. Vitality’s heeft een passie voor schoonheid en ze zijn blijvend enthousiast op zoek naar nieuw aanbod. Een constante aandacht voor zuiverheid, de natuur en actieve ingrediënten. Volgens Vitality’s komt schoonheid uit wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Vitality’s wil het salongevoel aan huis bieden.

De maskers van Vitality’s bieden het haar en de hoofdhuid de optimale vorm van verzorging, per haar- en huidtype is er een specifiek ontwikkelt masker. Neem bijvoorbeeld het Vitality’s Technica Color+ Mask, een haarmasker die gekleurd haar optimaal verzorgd. Het masker zorgt ervoor dat het haar langdurig zijn kleur behoudt en werkt ter voorkoming van vroege kleurvervagingen. Of het Vitality’s Effecto Verzorging Ontwarrend Masker, een haarmasker die erop gericht is om het haar te ontwarren en gemakkelijk doorkambaar te maken.   

Heeft u vragen over een van de maskers van Vitality’s? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!