Merken
 1. (14)
Haartype
 1. (3)
 2. (5)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (2)
 8. (1)
 9. (1)
Levertijd
 1. (14)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vitality’s Shampoo

(14 artikelen)
Bekijk alles
Vitality’s Shampoo (14 artikelen)
Bekijk alles

Vitality’s is een Italiaans bedrijf voor een Italiaanse stijl. Het is opgericht in het begin van 1864 en is inmiddels een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op gebied van productie en verkoop van professionele cosmetische producten. Vitality’s heeft een passie voor schoonheid en ze zijn blijvend enthousiast op zoek naar nieuw aanbod. Een constante aandacht voor zuiverheid, de natuur en actieve ingrediënten. Volgens Vitality’s komt schoonheid uit wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Vitality’s wil het salongevoel aan huis bieden.

Vitality’s Shampoo bevat verschillende shampoos, voor elk haartypen is er wel een shampoo die het beste uit het haar haalt. Neem bijvoorbeeld de Vitality’s Zero Shine Protective Shampoo, een shampoo die erg geschikt is voor mensen met een zeer gevoelige hoofdhuid. De shampoo zorgt ervoor dat de haarkleur langer behouden wordt en daarnaast een anti-irriterende werking heeft. Of de Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Sebo-Balancing Shampoo, een erg milde shampoo geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. De shampoo reinigt het haar op een grondige, maar niet-agressieve manier. Gebruik voor een optimaal resultaat de bijbehorende conditioner en het masker.

Heeft u vragen over een van de shampoos van Vitality’s? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!