Merken
 1. (19)
Haartype
 1. (4)
 2. (3)
 3. (6)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (3)
Levertijd
 1. (1)
 2. (18)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vitality’s Verzorging

(19 artikelen)
Bekijk alles
Vitality’s Verzorging (19 artikelen)
Bekijk alles

Vitality’s is een Italiaans bedrijf voor een Italiaanse stijl. Het is opgericht in het begin van 1864 en is inmiddels een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op gebied van productie en verkoop van professionele cosmetische producten. Vitality’s heeft een passie voor schoonheid en ze zijn blijvend enthousiast op zoek naar nieuw aanbod. Een constante aandacht voor zuiverheid, de natuur en actieve ingrediënten. Volgens Vitality’s komt schoonheid uit wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Vitality’s wil het salongevoel aan huis bieden.

Vitality’s verzorging bevat verschillende producten ter verzorging van het haar en de hoofdhuid. Bijvoorbeeld de Vitality’s Intensive Active Repair Solution, een beschermde, herstructurerende spray. De spray maakt het haar elastischer en hierdoor minder breekbaar. De Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment, een treatment die het haar vrij maakt van overtollig sebum. Sebum, oftewel talg wordt aangemaakt door talgklieren en werkt als bescherming tegen uitdroging en infectie van bacteriën.

Heeft u vragen over een van de verzorgingsproducten van Vitality’s? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!