Categorie navigatie:

Merken
  1. (7)
Levertijd
  1. (7)
Soort plaat
  1. (1)
Gratis Silk
  1. (1)
Grootte van de platen
  1. (1)
Digitaal
  1. (1)
Temperatuur
  1. (1)
Kleuren
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wahl

(7 artikelen)
Bekijk alles
Wahl (7 artikelen)
Bekijk alles

Het merk Wahl is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland en richt zich voornamelijk op kappersproducten. Wahl verkoopt haar producten wereldwijd in 165 landen en heeft meer dan 100 patenten op unieke uitvindingen en technieken. Wahl richt zich op te ontwikkeling van professionele kappersproducten, zoals tondeuses, trimmers en stijltangen. De producten van Wahl zijn duurzaam, stevig en betrouwbaar.

JohnBeerens.com biedt een ruime collectie aan kappersproducten van Wahl. De producten zijn in te delen in tondeuses, stijltangen en trimmers.

De Wahl Tondeuses zijn allen duurzaam en van de beste kwaliteit. De tondeuses zijn gemaakt voor professioneel gebruik, maar ook ideaal voor thuis. Wahl heeft verschillende tondeuses, zowel met snoer als snoerloos. Zo is er een ruime keus en voor elke behoefte een passende tondeuse te vinden.  

Daarnaast heeft Wahl een aantal trimmers in de collectie. Zo is er de Wahl Super Trimmer, welke oplaadbaar is en fijn in de hand ligt. De Super Trimmer kan tot wel 100 minuten continu doorwerken en is zeer compact. De Wahl Wet & Dry Triple Head 3 In 1 Trimmer is een zeer compacte trimmer, speciaal voor de fijnere haartjes in het gezicht. De trimmer is ideaal voor het verwijderen van neus- en oorhaartjes, maar ook voor het bijwerken van de wenkbrauwen of de bikinilijn.

Tenslotte heeft Wahl de Cutek Stijltang in het assortiment. Deze professionele stijltang heeft keramisch gecoate platen en heeft een instelbare temperatuur.

Heeft u vragen over de producten van Wahl? Neem gerust contact op met onze klantenservice!