Categorie navigatie:

Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wahl Tondeuse

(4 artikelen)
Bekijk alles
Wahl Tondeuse (4 artikelen)
Bekijk alles

Het merk Wahl is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland en richt zich voornamelijk op kappersproducten. Wahl verkoopt haar producten wereldwijd in 165 landen en heeft meer dan 100 patenten op unieke uitvindingen en technieken. Wahl richt zich op te ontwikkeling van professionele kappersproducten, zoals tondeuses, trimmers en stijltangen. De producten van Wahl zijn duurzaam, stevig en betrouwbaar.

Wahl heeft verschillende tondeuses in het assortiment, zowel met als zonder snoer. Zo is er de Wahl Super Taper Tondeuse. De Wahl Super Taper Tondeuse  is een professioneel kapperstool om het haar perfect mee bij te werken. De Super Taper Tondeuse is duurzaam en betrouwbaar. De tondeuse heeft een sterke snoer, waardoor de tondeuse geschikt is voor continu gebruik. Het snoer is extra lang, wat garant staat voor een enorme bewegingsvrijheid. De Wahl Super Taper Tondeuse heeft hoogwaardige verchroomde snijbladen die roestvrij zijn. Met de verstelhendel is de snijlengte gemakkelijk te verstellen. De Wahl Super Taper Tondeuse is ook verkrijgbaar in een verchroomde variant, namelijk de Wahl Super Taper Chrome Tondeuse. Daarnaast is er de Wahl Taper 2000 Tondeuse. Deze tondeuse is kwalitatief vergelijkbaar met de Super Taper, maar verschilt op snijlengte.

Ook is er de Wahl Super Cordless Tondeuse. De Wahl Super Cordless Tondeuse is een professioneele kapperstool die het haar perfect bij werkt. De Super Cordless Tondeuse heeft een superstille, duurzame rotatiemoter en een LED display. Wanneer de tondeuse volledig is opgeladen gaat deze tot wel 100 minuten mee. De Wahl Super Cordless Tondeuse is zowel met als zonder snoer te gebruiken. De tondeuse  heeft hoogwaardige verchroomde snijbladen die roestvrij zijn. De mesjes zijn gemakkelijk te vervangen en schoon te maken door middel van een simpel kliksysteem.

Heeft u vragen over de tondeuses van Wahl? Neem gerust contact op met onze klantenservice!