Merken
 1. (6)
Haartype
 1. (2)
 2. (5)
Levertijd
 1. (6)
Stoffen
 1. (3)
 2. (3)
Populair
 1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Waterclouds Color Care

(6 artikelen)
Bekijk alles
Waterclouds Color Care (6 artikelen)
Bekijk alles

Waterclouds Color Care

Na het verven van het haar is het belangrijk om het gekleurde haar goed te verzorgen. Gekleurd haar kan namelijk snel dof worden. Waterclouds heeft speciaal voor gekleurd haar de Waterclouds Color Care lijn ontwikkeld. De producten verzorgen de haarkleur en zorgen ervoor dat de kleur extra lang mooi en glanzend blijft.

 • Beschermt en verzorgt de haarkleur
 • Bevat geen parabenen
 • Verpakkingen zijn Eco Friendly  
 • Geschikt voor gekleurd haar

De Color Care producten

Waterclouds Color Shampoo is een milde reinigende shampoo die ontwikkeld is om de haarkleur te beschermen en het haar weer te voeden en het een gezonde glans te geven. Deze shampoo is het beste te gebruiken in combinatie met de Color Conditioner. De conditioner herstelt en beschermt het haar zonder dat de kleur vervaagt en is een extra verzorging na gebruik van de Waterclouds Color Shampoo. Om het haar optimaal te verzorgen is er het Waterclouds Moisturizing Color Mask welke het haar herstelt en de kleur in het haar beschermd. Dit masker is een extra verzorging naast het gebruik van de Color Shampoo en Conditioner. Tot slot zorgt Waterclouds Revitalizing Color Cream ervoor dat gekleurd haar beschermt wordt, een mooie glans krijgt en dat de kleur optimaal wordt behouden. De crème hydrateert het haar en zorgt ervoor dat het vocht in het haar gebonden wordt. Alle producten van Waterclouds zijn parabenenvrij en de verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Waterclouds staat voor een haarverzorgingsmerk dat het milieu respecteert en hoogwaardige kwaliteit producten produceert.

Beautycare afdeling

Met de producten van de Waterclouds Color Care  lijn zorgt u ervoor dat u zo lang mogelijk kan genieten van uw geverfde haarkleur! Mocht u nog vragen hebben over de producten van Waterclouds, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].