Merken
 1. (4)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (3)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (1)
Levertijd
 1. (4)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Waterclouds Conditioners

(4 artikelen)
Bekijk alles
Waterclouds Conditioners (4 artikelen)
Bekijk alles

Waterclouds Conditioners

Mooi en gezond wordt het haar niet vanzelf. Vaak is het haar droog en beschadigd door invloeden van buitenaf. Speciaal voor beschadigd, droog en gekleurd haar heeft Waterclouds een conditioner lijn ontworpen. Deze conditioners maken het haar niet alleen zacht en glanzend, maar ze voeden het haar diep en verminderen de kans op gespleten haarpunten. Waterclouds heeft een uitgebreid assortiment aan conditioners. Zo is er voor elke behoefte van het haar een passend product. Alle producten van Waterclouds zijn parabenen vrij en de verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Waterclouds staat voor een haarverzorgingsmerk dat het milieu respecteert en hoogwaardige kwaliteit producten produceert.

 • Voor een diepe verzorging van het haar
 • Bevat geen parabenen
 • Verpakkingen zijn Eco Friendly  

De Waterclouds Conditioners

Voor beschadigd haar is er de Repair Leave-in Conditioner, deze voedende en herstellende conditioner is verrijkt met cloudberry en macadamia olie, deze ingrediënten verzorgen het haar en geven het een prachtige glans. Deze leave-in conditioner hoeft niet uitgespoeld te worden. Voor gekleurd haar is er de Color Conditioner die het haar voedt. De Color Conditioner stimuleert de keratine vezels van het haar waardoor de kleur wordt behouden en het haar weer een mooie glans krijgt. De Waterclouds Volume Conditioner is gemaakt om het haar een extra body te geven en het haar veel volume te geven. Het maakt het haar weer sterk en laat het dikker aanvoelen. De Waterclouds conditioners geven het beste resultaat als ze in combinatie met de bijbehorende shampoos gebruikt worden.

De beste conditioners  bestellen bij JohnBeerens.com

Wilt u morgen uw haren al de verzorging geven die het verdient? Bestel dan vandaag nog een Waterclouds Conditioner. Een goede conditioner is een echte must voor prachtig, gezond en verzorgd haar. Indien u graag meer informatie wil over de verschillende conditioners, kan u altijd contact opnemen met ons Beauty Care Team via klantenservice@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.