Merken
 1. (5)
Haartype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (3)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (2)
 13. (1)
Levertijd
 1. (5)
Stoffen
 1. (1)
 2. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
 3. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Waterclouds Finishing

(5 artikelen)
Bekijk alles
Waterclouds Finishing (5 artikelen)
Bekijk alles

Waterclouds Finishing

Geef het haar een extra WOW-factor met de finishing producten van Waterclouds. Waterclouds heeft speciaal een lijn ontwikkeld om het haar de hele dag goed in model te laten zitten. Daarnaast zorgen de producten er ook nog eens voor dat ze de perfecte afwerking geven.

 • Sterke hold
 • Verzwaart het haar niet
 • Geeft een mooie glans, verstevigt het haar en geeft het meer volume
 • Bevat geen parabenen
 • Verpakkingen zijn Eco Friendly  
 • Bevat UV-Filters 

De Finishing producten van Waterclouds

Als het haar gewassen is met een shampoo en conditioner kan het haar in model gebracht worden. Dit kan gemakkelijk met de finishing producten van Waterclouds. Het assortiment bestaat uit meerdere haarsprays. Zo is er de Waterclouds Fixing Hairspray. De Hairspray geeft het haar een fantastische hold waardoor ieder gewenst kapsel extra lang blijft zitten. Daarnaast geeft het het haar een mooie glans. De Waterclouds Fixing Hairspray Strong is een zachte hairspray die zorgt voor een goede versteviging van het haar en geeft het een mooie glans. Ook bestaat het assortiment uit de Waterclouds Big Ass Can Strong Hairspray. Dit is de ideale hairspray om de haren in model te houden. Deze limited edition hairspray geeft een sterke hold en verzwaart de haren niet. Daarentegen verfrist de  Waterclouds Dry Clean Dark Hairspray saai en futloos haar tussen wasbeurten in. Het ultra matte effect helpt bij het creëren van het perfecte kapsel zonder het haar plakkerig te maken.

Veilig online Waterclouds Finishing producten bestellen

Geniet de hele dag van uw haar met de Finishing producten van Waterclouds! Bestel de finishing producten vandaag nog en geniet morgen volop van de geweldige haarsprays! Indien u graag meer informatie wenst over de producten van Waterclouds en u graag een persoonlijk advies wilt krijgen, kan u contact opnemen met onze beautyexperts via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.