Categorie navigatie:

Merken
  1. (10)
Levertijd
  1. (10)
Borstel soort
  1. (8)
Kleuren
  1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Waterclouds Black Brushes

(10 artikelen)
Bekijk alles
Waterclouds Black Brushes (10 artikelen)
Bekijk alles

Waterclouds Black Brushes

Waterclouds Black Brushes zijn geschikt voor ieder haartype en kunnen gebruikt worden door man en vrouw. De borstels van Waterclouds zijn erg handig te gebruiken. Zo bevatten alle borstels een rubberen handgreep, waardoor het gemakkelijk vast te houden is. Het gebruik van een haarborstel zorgt er voor dat het haar glanzend, gezond en beter handelbaar wordt. Ook kan het haar beter gestyled worden met een haarborstel.

  • Bevat rubberen handgreep
  • Voor elk haartypen te gebruiken
  • Voor mannen en vrouwen

De Brushes van Waterclouds

Waterclouds Black Brush heeft twee soorten borstels, namelijk vier föhnborstels en drie ontwarrende borstels, waar overigens ook goed mee geföhnd kan worden. De föhnborstels van Waterclouds Black Brush worden aangeboden in diameters van 25, 35, 45 en 55. Voor ieder wat wils dus. Deze borstels hebben een combinatie van een keramische en ionische coating. De keramische coating zorgt ervoor dat de hitte wordt vastgehouden, waardoor het haar goed in model gebracht kan worden. De ionische coating zorgt ervoor dat het haar mooi blijft en gaat glanzen. De ontwarrende borstels van Waterclouds Black Brush zijn zeer geschikt om het haar te ontwarren. Het haar wordt mooi over het hoofd verdeeld, waardoor het een mooi en glad aanzien zal hebben. De borstels zijn overigens ook geschikt om het haar mee te föhnen. Verder bestaat het assortiment uit een Waterclouds Black Brush Set. Dit set bestaat uit alle 7 borstels uit het assortiment van Waterclouds. De borstels zijn geschikt voor alle haartypen en te gebruiken in combinatie met een föhn. Ook wordt de Waterclouds Styling & Brush Hairkit aangeboden door Waterclouds. Deze Hairkit bevat de basisproducten om het haar te stylen. De kit bestaat uit Waterclouds Fixing Hairspray, Waterclouds Volume Hair Mousse en Waterclouds Black Brush No.22 Vent Brush.

Bestel online bij JohnBeerens.com

Gebruik morgen al de borstels van Waterclouds door ze vandaag nog te bestellen bij JohnBeerens.com. Een verzorgde coupe draagt immers bij aan een fantastische uitstraling. Indien u meer wilt weten over de producten van Waterclouds, schroom dan niet om contact op te nemen met ons Beauty Care Team via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].