Merken
 1. (10)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (3)
 7. (3)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (3)
 11. (1)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (2)
 15. (1)
Levertijd
 1. (9)
 2. (1)
 3. (1)
Stoffen
 1. (8)
Populair
 1. (2)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Waterclouds Shampoo

(10 artikelen)
Bekijk alles
Waterclouds Shampoo (10 artikelen)
Bekijk alles

Waterclouds Shampoo

Waterclouds heeft een uitgebreid assortiment aan shampoos. Zo is er voor elke behoefte van het haar een passend product. Alle producten van Waterclouds zijn parabenenvrij en de verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Waterclouds staat voor een haarverzorgingsmerk dat het milieu respecteert en hoogwaardige kwaliteit producten produceert.

 • Geeft het haar glans en laat het weer zacht aanvoelen
 • Bevat geen parabenen
 • Verpakkingen zijn Eco Friendly  

De shampoos van Waterclouds

Voor beschadigd haar is er de Repair Shampoo, deze mild reinigende shampoo is verrijkt met cloudberry en macadamia olie, deze ingrediënten verzorgen het haar en geven het een prachtige glans. Voor gekleurd haar is er de Color Shampoo die het haar een milde reiniging geeft en het haar voedt. Het stimuleert de keratine vezels van het haar waardoor de kleur wordt behouden en het haar weer een mooie glans geeft. De Waterclouds Volume Shampoo is gemaakt om het haar een extra body te geven en het haar veel volume te geven. Het maakt het haar weer sterk en laat het dikker aanvoelen. Daarnaast verwijdert de Violet Silver Shampoo de gele gloed uit blond of geblondeerd haar. Hierdoor krijgt het weer een mooie zilvergrijze gloed. Waterclouds Relieve Active Climbazole Shampoo en Relieve Mild Climbazole Shampoo zijn geschikt voor mensen met hoofdhuid problemen of roos. Deze shampoos zijn speciaal ontwikkeld om roos te verminderen en het verlicht een jeukende hoofdhuid. De Waterclouds shampoos geven het beste resultaat als ze in combinatie met de bijbehorende conditioners gebruikt worden. Na het wassen van het haar met de shampoo en conditioner van Waterclouds kan u uw haar perfect in model brengen met de Waterclouds Finishing producten. De Waterclouds shampoos zijn ontwikkeld voor de volgende haartypen:

 • Vet haar
 • Hoofdhuid met roos
 • Beschadigd haar
 • Droog haar
 • Gekleurd haar
 • Gevoelige hoofdhuid
 • Grijs haar
 • Mannen

Waterclouds shampoo online bestellen

Voor een goede reiniging en verzorging van uw haren kunnen de Waterclouds shampoos gebruikt worden. Bestel de shampoos vandaag nog en geniet morgen volop van de heerlijke shampoos! Indien u graag meer informatie wenst over de producten van Waterclouds en u graag een persoonlijk advies wilt krijgen, kan u contact opnemen met onze beautyexperts via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.