Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (4)
  3. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

SP Balance Scalp

(4 artikelen)
Bekijk alles
SP Balance Scalp (4 artikelen)
Bekijk alles

SP Balance Scalp

Last van een geïrriteerde hoofdhuid? Geen zorgen, een jeukende, geïrriteerde hoofdhuid komt vaak voor.  De SP Balance Scalp haarproducten van Wella SP bieden hier een oplossing. Deze producten zijn speciaal gericht op de gevoelige hoofdhuid en helpen de irritatie en de jeuk te verminderen. Balance scalp brengt de hoofdhuid weer in balans en zorgt voor een aangenaam gevoel op de hoofdhuid. Ook biedt de SP Balance Scalp lijn producten voor dunner wordend haar.

  • Maakt het haar steviger
  • Verminderd irritatie en jeuk

De producten

De SP Balance Scalp lijn bestaat uit meerdere producten voor verschillende haartypes. Om dun haar dikker te maken zijn er allerlei trucs om volume te creëren. Maar volume creëren is niet altijd de oplossing. Wij van JohnBeerens.com bieden daar een oplossing voor! De Balance scalp energy serum is speciaal gericht op dun haar. Dit serum maakt dun haar sterker, waardoor het voller oogt. Het haar wordt vitaler en sterker, de haarstructuur wordt verbeterd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Wella SP Balance Scalp Lotion is daarentegen een kalmerende lotion voor de hoofdhuid die spanning en jeuk verlicht. Voor degene met een gevoelige hoofdhuid is de Wella SP Balance Scalp Mask een haarmasker dat uitermate geschikt is. Wella SP Balance Scalp Shampoo is speciaal ontwikkeld om een milde en kalmerende reiniging voor de hoofdhuid te bieden. Deze shampoo is ook uitermate geschikt voor mensen met dunner wordend haar en een gevoelige hoofdhuid. 

  • Voor een gevoelige hoofdhuid
  • Fijn en dun haar
  • Haaruitval

Persoonlijk, passend advies

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.