Merken
 1. (7)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (2)
 12. (3)
 13. (1)
 14. (1)
Levertijd
 1. (7)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

SP Conditioner

(7 artikelen)
Bekijk alles
SP Conditioner (7 artikelen)
Bekijk alles

SP Conditioner

Wilt u graag zacht, soepel en gezond haar? Gebruik dan de conditioners van de Wella SP lijn. Wella SP biedt een breed scala aan conditioners voor vele haartypes. Een goede conditioner is namelijk zeer belangrijk voor een goede haarverzorging. Een conditioner zorgt er voor dat de beschadigde punten worden hersteld, maar ook voor een goede hydratatie van het haar. Wella SP conditioner is een haarverzorginglijn met professionele producten. Hierdoor ervaart u keer op keer het professionele kappers gevoel thuis.

De conditioners

De SP conditioners zijn speciaal ontworpen voor de onderstaande haartypes. Natuurlijk kunnen de conditioners van Wella voor elk type haar gebruikt worden; 

Bescherming tegen UV-straling

De Wella SP Color Save Conditioner en Wella SP After Sun Conditioner hebben een bescherming die zorgt dat UV stralingen geen schade kunnen aanrichten aan het haar. De zon is onvermijdelijk. In de zomer is het heerlijk om in de zon te liggen, aan het strand te liggen of in het zwembad springen. Toch kan de zon veel schade aanrichten op het haar. De UV straling van de zon kan ervoor zorgen dat het haar droog en broos wordt. Wella SP heeft speciale conditioners op de markt gebracht die deze factoren tegengaan en het haar soepel en zijdezacht maken.

Veilig online SP Conditioner bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.