2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 47% Korting Wella SP Hydrate Mask
  nu voor € 17,50 Van € 32,99
  • Intensief hydraterend masker
  • Normaal tot droog haar
  • Direct merkbare zachtheid
  • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid
  Morgen in huis
 2. 30% Korting Wella SP Shine Define Mask
  nu voor € 23,09 Van € 32,99
  • Speciaal voor dof haar
  • Ultieme lichtreflectie
  • Glans wordt aanzienlijk bevorderd
  • Dermatologisch getest
  Morgen in huis
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

SP Maskers

Haarmaskers zijn, zoals je het kunt noemen de finish in touch voor het haar. Naast de shampoo en een conditioner is het erg belangrijk om het haar te verzorgen met een haarmasker. Het haar krijgt zijn glans terug en wordt voelbaar zachter. Daarnaast kalmeert een haarmasker het haar en zorgt dat de elasticiteit van het haar terug komt.

De Maskers

JohnBeerens.com biedt verschillende soorten haarmaskers van Wella SP aan. De haarmaskers zijn speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog, fijn, slap, krullend en gekleurd haar. Daarentegen zijn er ook haarmaskers speciaal voor haar dat uitvalt en haar met roos. Ook biedt Wella SP een haarmasker aan die speciaal voor de gevoelige hoofdhuid is. Na het wassen van het haar met shampoo en/of conditioner kan het haar masker van SP worden aangebracht

Haarmasker voor gekleurd haar

Om gekleurd haar mooi te houden en de kleur te behouden, is het verstandig om haar producten te gebruiken speciaal voor gekleurd haar. De Color Save Mask van Wella SP is speciaal gericht op gekleurd haar. Dit haarmasker is dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en haalt de glans weer naar boven in het haar. Het haar wordt zachter en ontklit. Een welness voor het haar!

Service met een glimlach

Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om de beste service te verlenen. Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag