Merken
 1. (13)
Haartype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (3)
 4. (4)
Levertijd
 1. (13)
Stoffen
 1. (2)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

SP Styling

(13 artikelen)
Bekijk alles
SP Styling (13 artikelen)
Bekijk alles

SP Styling

Geef het haar een extra Boost! De styling lijn van Wella SP is speciaal ontwikkeld om het kapsel net dat beetje extra te geven. Deze styling lijn is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. SP Styling is een  veelzijdige styling lijn, die het haar gezond en levendiger maakt. Daarnaast wordt het haar voorzien van een mooie, natuurlijke glans.

 • Geeft het haar glans
 • Voor mannen en vrouwen
 • Maakt het haar gezond en levendig

De producten

Een styling product kan een gel, spray of mousse zijn. Het zijn de producten die als laatst in het haar gaan na het gebruik van een shampoo of conditioner. Met deze producten kan het kapsel creëren worden naar het model naar wens. De producten van de SP Styling lijn zijn voor fijn, slap, krullend en pluizig haar ontwikkeld.

De klassieke wax voor mannen

De SP Styling lijn biedt onder andere een klassieke wax aan voor mannen. Wax is een substantie die net wat vaster is dan een gel. De Stying precise shine wax is ideaal voor ieder haartype. Deze klassieke wax zorgt ervoor dat het haar de gehele dag in model blijft zitten, en het haar makkelijk kneedbaar maakt.

Veilig en online het juiste product bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.