Merken
  1. (1)
  2. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wella Gel

(2 artikelen)
Bekijk alles
Wella Gel (2 artikelen)
Bekijk alles

Wella Gel

De Duitse merk Wella is een bedrijf met passie voor haarverzorging. Geïnspireerd door liefde voor het kappersvak. De oprichter van Wella is een gediplomeerde kapper Franz Ströher. Met de producten van Wella kan het aller mooiste in uzelf naar boven worden gehaald!

Keuze uit Wella Gel

Een acrylglans en een sterke hold in eén, dat is de formule van Wella Sculpt Force. Dankzij de Pro Vitamine B5 en een UV-filter, wordt het haar beschermt en versterkt.

Om de ´wet look`te creëren is de Wella SP Men Styling Everyday Hold Gel een topproduct voor. De gel heeft een sterkte hold maar is tegelijkertijd ook flexibel. Het product geeft structuur aan het haar en laat het glanzen .

Glans en structuur, daar zorgt de Wella Dry Pearl Styler wel voor. Het haar voorzien van meer volume, maar wordt het ook beschermt door Pro Vitamine B5 en een UV/filter.

Wella Gel bestellen

Geniet morgen nog van een goed gestylde kapsel en bestel de Wella Gel veilig en snel in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of over Wella zelf?  Neem gerust contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].